Υπογραφή νέας σύμβασης με τον Δήμο Πάρου

13/07/2017  |  Εταιρικά Νέα   |   0 Σχόλια
Υπογραφή νέας σύμβασης με τον Δήμο Πάρου

Η εταιρεία μας ΡΟΪΚΟΣ ΑΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΕΑΣ ΑΕ, υπέγραψε, στις 21.06.2017, σύμβαση με τον Δήμο Πάρου για την εκπόνηση της προμελέτης του έργου «Μελέτη 2ου Γυμνασίου Παροικιάς Πάρου», στο πλαίσιο ανοικτού διαγωνισμού που διενεργείται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν. 3316/05.

Αντικείμενο της μελέτης αποτελεί η ανέγερση του 2ου Γυμνασίου Πάρου στη θέση «Αγ. Γεώργιος» στην Παροικιά, δυναμικότητας 450 μαθητών, καθώς και του περιβάλλοντος αυτού χώρου. Στόχος της μελέτης είναι η κατασκευή ενός βιώσιμου χώρου, που με την κατάλληλη χωρική οργάνωση θα εξασφαλίζει τη βέλτιστη ικανοποίηση των λειτουργικών αναγκών ενός σύγχρονου γυμνασίου και θα ενεργοποιεί το ενδιαφέρον των μαθητών, αλλά και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας.

Με την υλοποίηση του 2ου Γυμνασίου στην Παροικιά, θα δοθεί λύση στα οξύτατα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζει το υπάρχον κτιριακό συγκρότημα του Γυμνασίου Πάρου λόγω της διαπιστωμένης αυξητικής τάσης του μαθητικού πληθυσμού.

Η συνολική προεκτιμώμενη αμοιβή όλων των σταδίων της μελέτης είναι 460.182 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, και χρηματοδοτείται από το Π.Δ.Ε.Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα