8ο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση για την Ασφάλεια και Υγεία στα Κατασκευαστικά Έργα, 26&27/5/2023, Λευκωσία, Κύπρος

13/04/2023  |  Επικαιρότητα   |   0 Σχόλια
8ο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση για την Ασφάλεια και Υγεία στα Κατασκευαστικά Έργα, 26&27/5/2023, Λευκωσία, Κύπρος

Στις 26 και 27 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στη Λευκωσία, το 8ο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση για την Ασφάλεια και Υγεία στα Κατασκευαστικά Έργα με θέμα «Respect Human RightsEveryone has a Role to Play» και μότο «Focus on People».

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η προστασία και η ενίσχυση του σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων και η επικέντρωση στον άνθρωπο, για να επιτευχθεί το όραμα «Μηδέν Ατυχήματα», που αποτελεί στόχο της παγκόσμιας εκστρατείας Vision Zero του Οργανισμού ISSA και της Στρατηγικής της Κύπρου για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία 2021 – 2027.

Η γενικότερη φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι αρρήκτως συνδεδεμένη με τις έννοιες της Ασφάλειας & Υγείας, οι οποίες έχουν εμπεδωθεί σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων και των παρεχόμενων υπηρεσιών και, συνακολούθως, στην καθημερινότητα και στον τρόπο σκέψης και εργασίας του προσωπικού, μέσω της εγκαθίδρυσης και εφαρμογής συστήματος διαχείρισης της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας κατά το παγκόσμιο διεθνές πρότυπο ISO 45001.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία μας με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι υποστηρίζει το Συνέδριο αυτό ως ExhibitorGold Sponsor.

Για περισσότερες πληροφορίες και Εγγραφή ακολουθείστε το σύνδεσμο https://cosh.cy/Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα