Ημερίδα για την Ανάπτυξη νέου Συστήματος Αναλύσεων Τιμών

26/03/2012  |  Επικαιρότητα   |   0 Σχόλια
Ημερίδα για την Ανάπτυξη νέου Συστήματος Αναλύσεων Τιμών

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΕΕ-ΣΤΕΑΤ-ΣΑΤΕ-ΠΕΔΜΗΕΔΕ

Στις 26 Μαρτίου 2012, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ, διενεργήθηκε εκδήλωση/ημερίδα, με συνδιοργάνωση των ΤΕΕ, ΣΤΕΑΤ, ΣΑΤΕ και ΠΕΔΜΗΕΔΕ, με θέμα «Ανάπτυξη νέου Συστήματος Αναλύσεων Τιμών για τον Προϋπολογισμό και την Αναθεώρηση Τιμών Δημοσίων Έργων και Σύσταση Παρατηρητηρίου Τιμών Συντελεστών Παραγωγής Τεχνικών Έργων».

Στην εκδήλωση οι εργοληπτικές οργανώσεις παρουσίασαν το έργο που έχουν υλοποιήσει, με δική τους πρωτοβουλία και χρηματοδότηση, για την ανάπτυξη ενός νέου, σύγχρονου συστήματος αναλύσεων τιμών για την σύνταξη του προϋπολογισμούς και τον υπολογισμό της αναθεώρησης τιμών δημοσίων έργων, καθώς και για την Σύσταση ενός ανεξάρτητου Παρατηρητηρίου Τιμών Συντελεστών Παραγωγής Τεχνικών Έργων.

Από την πλευρά των συμβούλων/μελετητών προσκλήθηκαν και συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΣΕΓΜ, Ανδρέας Λουκάτος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΜ, Γεώργιος Κάζος, ο οποίος παρουσίασε εισήγηση με τίτλο «Η εξέλιξη των Αναλύσεων Τιμών και ο ρόλος του μελετητή», και ο Πρόεδρος της εταιρείας μας και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΜ, Κωνσταντίνος Καλέργης, ο οποίος συμμετείχε στην συζήτηση «στρογγυλής τραπέζης» που ακολούθησε.Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα