Η εταιρεία μας χορηγός στο Συνέδριο «Green Deal Greece 2022»

17/06/2022  |  Εταιρικά Νέα   |   0 Σχόλια
Η εταιρεία μας χορηγός στο Συνέδριο «Green Deal Greece 2022»

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) σε συνεργασία με το economix.gr συνδιοργανώνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά το Συνέδριο «Green Deal Greece 2022» με τίτλο «Προκλήσεις, απειλές και ευκαιρίες, σήμερα, για τον πράσινο μετασχηματισμό». Στόχος της διοργάνωσης που εξελίσσεται σε θεσμό και σημείο αναφοράς στα δημόσια πράγματα της χώρας μας, είναι να αποτελέσει το έναυσμα για την έναρξη του δημόσιου διαλόγου σχετικά με τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στην πορεία για τον «πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό» της Ελλάδας, σε συνδυασμό με τις απειλές που ανακύπτουν από την πανδημία του COVID-19, τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ενεργειακή κρίση και την έκρηξη του πληθωρισμού.

Το φετινό διήμερο Συνέδριο επιχειρεί να καλύψει και φέτος ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων, όπως οι κίνδυνοι για την ενεργειακή ασφάλεια, οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι στις αλυσίδες εφοδιασμού, το στοίχημα του Ταμείου Ανάκαμψης και των «πράσινων» επενδύσεων, οι προκλήσεις της βιώσιμης ανάπτυξης και των «έξυπνων» μεταφορών, ο ρόλος των ΑΠΕ και της κυκλικής οικονομίας, η ψηφιοποίηση των πόλεων, ο τουρισμός και η βιώσιμη ανάπτυξη, τα κριτήρια ESG και ο ρόλος της βιομηχανίας.

Η φετινή διοργάνωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων και των Υπουργείων Ανάπτυξης και ΕπενδύσεωνΠεριβάλλοντος & Ενέργειας, Ψηφιακής ΔιακυβέρνησηςΥποδομών και ΜεταφορώνΝαυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού. Θα συμμετέχουν ως ομιλητές Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γενικοί Γραμματείς της κυβέρνησης, πρόεδροι, διευθύνοντες σύμβουλοι και εκπρόσωποι δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών εξαιρετικής σημασίας και αποτυπώματος για το μέλλον της χώρας.

Το φετινό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 29 & 30 Ιουνίου, στην αίθουσα «Φάρος» του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Η επιτυχία του Συνεδρίου συνδέεται άρρηκτα με την υποστήριξή του μέσω χορηγιών, καθώς παρέχουν τη δυνατότητα ευρύτερης πληροφόρησης για τις θεματικές που πρόκειται να συζητηθούν.

Η ΡΟΪΚΟΣ ΑΕ θα είναι Χορηγός του συνεδρίου, ενώ σε πάνελ του συνεδρίου θα συμμετέχει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας, κ. Κωνσταντίνος Καλέργης.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μεγάλο, «πράσινο» Συνέδριο του ΤΕΕΣχετικά Άρθρα

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα