Νέα σύμβαση στην Κύπρο με το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας

25/06/2020  |  Εταιρικά Νέα   |   0 Σχόλια
Νέα σύμβαση στην Κύπρο με το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας

Η εταιρεία μας ΡΟΪΚΟΣ ΑΕ (Leader) σε κοινοπραξία με την Ζ&Α Π. ΑΝΤΩΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕ, υπέγραψε στις 19.06.2020 σύμβαση με το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) της Κύπρου για την «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλων Μελετητών για (α) Εκπόνηση Μελετών, (β) Ετοιμασία εγγράφων προσφοράς για προκήρυξη διαγωνισμών, (γ) Αξιολόγηση των προσφορών, (δ) Επίβλεψη των κατασκευαστικών συμβολαίων της Γ’ Φάσης του αποχετευτικού συστήματος Λάρνακας».

Πρόκειται για τη μελετητική ωρίμανση, τη δημοπράτηση και, εν συνεχεία, την επίβλεψη ενός σημαντικού έργου για την περιοχή της Λάρνακας και το ΣΑΛ, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η πλήρης συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 91/271/ΟΚ. Με τη σύμβαση αυτή ξεκινά ουσιαστικά η τρίτη φάση του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας που περιλαμβάνει τη διαχείριση των αστικών λυμάτων στον Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού και στις Κοινότητες Κίτι και Περβόλια, με πρόβλεψη για την ένταξη και της Κοινότητας Τερσεφάνου.

Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική επιτυχία της εταιρείας μας, την οποία υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση η διοίκηση και τα στελέχη μας, καθόσον επιδοκιμάζει τις συστηματικές προσπάθειες ανάπτυξης και ποιοτικής παρουσίας της εταιρείας μας στην Κύπρο, οι οποίες την έχουν καταξιώσει ως μία από τις εταιρείες συμβούλων/μελετητών που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα