Νέα σύμβαση στην Κύπρο με το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού

01/02/2023  |  Εταιρικά Νέα   |   0 Σχόλια
Νέα σύμβαση στην Κύπρο με το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού

Συνεχίζοντας τη δυναμική παρουσία της στην Κύπρο, η εταιρεία μας ΡΟΪΚΟΣ ΑΕ υπέγραψε στις 20.01.2023 σύμβαση με το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού (ΣΥΛ) της Κύπρου για την Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλων για την επίβλεψη του Κατασκευαστικού Συμβολαίου «Τοποθέτηση υδρευτικού αγωγού DN600 για την υδροδότηση μεγάλων αναπτύξεων δυτικά της Λεμεσού».

Αντικείμενο του έργου, είναι η κατασκευή αγωγού από Ductile Iron διαμέτρου 600mm, μετά των συνοδών του έργων, για την υδροδότηση των προγραμματιζόμενων και μελλοντικών αναπτύξεων στα δυτικά της Λεμεσού, όπως το City of Dreams και το Limassol Greens.

Οι υπηρεσίες που θα παράσχει η εταιρεία μας στο πλαίσιο της σύμβασης περιλαμβάνουν την επίβλεψη των κατασκευαστικών εργασιών και την διαχείριση του συμβολαίου.

Πρόκειται για μία ακόμη σύμβαση που επέρχεται από τις συστηματικές προσπάθειες ανάπτυξης και την ποιοτική παρουσία της εταιρείας μας στην Κύπρο.

Σε συνέχεια της υπογραφής της σύμβασης, πραγματοποιήθηκε στις 23.01.2023, η επίσημη εναρκτήρια συνάντηση (Commencement Meeting) με τον Ανάδοχο Εργολάβο, το ΣΥΛ, τους φορείς/επιτροπές ελέγχου – παρακολούθησης και την ομάδα έργου της εταιρείας μας.Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα