Υπογραφή νέας σύμβασης με την ΔΕΥΑ Μείζονος Περιοχής Βόλου

28/02/2020  |  Εταιρικά Νέα   |   0 Σχόλια
Υπογραφή νέας σύμβασης με την ΔΕΥΑ Μείζονος Περιοχής Βόλου

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με την εταιρεία ΝΑΜΑ Α.Ε., υπέγραψε στις 26.02.2020 σύμβαση με τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Περιοχής Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ), για την εκτέλεση της σύμβασης «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ “ΕΠΕΚΤΑΣΗ Ε.Ε.Λ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ Γ’ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΙΑΣ ΚΑΙ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ”».

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η Υποστήριξη της ΔΕΥΑΜΒ στην επίβλεψη και υλοποίηση του έργου «Επέκταση ΕΕΛ για την υποδοχή των Λυμάτων των Οικισμών Γ΄ Προτεραιότητας Αγριάς και Ν. Αγχιάλου», το οποίο αφορά την αναβάθμιση και επέκταση της υφιστάμενης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων του Βόλου, ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει το σύνολο των οικισμών του διευρυμένου Δήμου Βόλου (Ι.Π. 215.000 κάτοικοι).

Επισημαίνεται ότι η εταιρεία μας, στο πλαίσιο προηγούμενων συμβάσεων, συνεργάζεται επιτυχώς με την ΔΕΥΑΜΒ από το 2005, παρέχοντας συμβουλευτικές και μελετητικές υπηρεσίες για την ωρίμανση και την υλοποίηση των έργων ύδρευσης και διαχείρισης των λυμάτων του Δήμου Βόλου.Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα