Υπογραφή νέας σύμβασης με την Δ.Ε.Υ.Α. Μείζονος Περιοχής Βόλου

23/04/2015  |  Εταιρικά Νέα   |   0 Σχόλια
Υπογραφή νέας σύμβασης με την Δ.Ε.Υ.Α. Μείζονος Περιοχής Βόλου

Η εταιρεία μας ΡΟΪΚΟΣ ΑΕ (leader) σε σύμπραξη με τις εταιρείες ΝΑΜΑ ΑΕ και ΕΜΒΗΣ ΑΕ, κατόπιν διαγωνισμού που είχε προκηρυχθεί από την ΔΕΥΑ Μείζονος Περιοχής Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ), ανέλαβε την εκπόνηση της μελέτης: «Μελέτη αποχέτευσης ακαθάρτων παραλιακού μετώπου Βόλου και επέκτασης ΕΕΛ ΔΕΥΑΜΒ».

Η σχετική σύμβαση υπεγράφη στις 16/4/2015, με αμοιβή 660.456,00€, πλέον ΦΠΑ, και διάρκεια δέκα (10) μήνες.

Στο αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνονται οι μελέτες των έργων συλλογής και μεταφοράς ακαθάρτων διαφόρων περιοχών της ευρύτερης περιοχής του παραλιακού μετώπου του Βόλου, καθώς και της απαιτούμενης επέκτασης – αναβάθμισης της υφιστάμενης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Βόλου για την κάλυψη πρόσθετων παροχών και ρυπαντικών φορτίων (επιπλέον δυναμικότητα 45.000 ι.κ.).

Συγκεκριμένα, με τα υπό μελέτη έργα προβλέπεται η κάλυψη των οικισμών: Μαλάκι, Πλατανίδια,  Άνω Λεχώνια, Κάτω Λεχώνια, Βελανιδιά (Ανατολική περιοχή), Αγ. Γεώργιος, Μάραθος, Κριθαριά, Χρυσή Ακτή Παναγιάς (Δυτική περιοχή). Με τα έργα μεταφοράς της Δυτικής περιοχής θα καλυφθεί και ο οικισμός της Νέας Αγχιάλου.

Στο πλαίσιο της σύμβασης περιλαμβάνονται οι περιβαλλοντικές μελέτες (Φάκελος Τροποποίησης ΑΕΠΟ), οι απαιτούμενες τοπογραφικές μελέτες & γεωτεχνικές μελέτες και έρευνες, η υδραυλική (και στατική) μελέτη: εσωτερικά δίκτυα ακαθάρτων και έργα μεταφοράς (αντλιοστάσια – δίκτυα αγωγών) και επέκταση – αναβάθμισης της υφιστάμενης ΕΕΛ, η ηλεκτρομηχανολογική (ΗΛΜ) μελέτη των αντλιοστασίων και της ΕΕΛ, η χημικοτεχνική μελέτη της ΕΕΛ, τα απαιτούμενα Τεύχη Δημοπράτησης (για τα Δίκτυα και την ΕΕΛ) και τα ΦΑΥ & ΣΑΥ (για τα Δίκτυα).

Επισημαίνεται ότι η εταιρεία μας είχε συντάξει (2001-2002) το Σχέδιο (master plan) Διαχείρισης των αστικών λυμάτων του Νομού Μαγνησίας, στο οποίο βασίζεται και ο γενικότερος σχεδιασμός των έργων του εν λόγω διαγωνισμού.Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα