Νέα σύμβαση με τη Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ)

10/06/2022  |  Εταιρικά Νέα   |   0 Σχόλια
Νέα σύμβαση με τη Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ)

Η εταιρεία μας ΡΟΪΚΟΣ ΑΕ υπέγραψε στις 19.05.2022 σύμβαση με τη Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) για την «Παροχή Υπηρεσιών Διοίκησης & Επίβλεψης Έργου για την Πράξη “Ανάπτυξη Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου Μέσης και Χαμηλής Πίεσης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας”».

Αντικείμενο της σύμβασης συνιστά η παροχή υπηρεσιών διοίκησης και επίβλεψης των έργων κατασκευής δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου Μέσης και Χαμηλής Πίεσης στις πόλεις της Χαλκίδας, της Θήβας, της Λαμίας, της Λειβαδιάς, της Άμφισσας και του Καρπενησίου.

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της εταιρείας μας, στο πλαίσιο της στρατηγικής για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα της ενέργειας και, ιδίως, στον τομέα του φυσικού αερίου, το οποίο έχει, πλέον, κρίσιμο ρόλο αφενός για τον μετασχηματισμό της ελληνικής ενεργειακής αγοράς και τη μετάβαση σε ένα πράσινο ενεργειακό περιβάλλον, αφετέρου στην επίτευξη των εθνικών στόχων της ενεργειακής επάρκειας.

Για την υλοποίηση της σύμβασης η εταιρεία μας θα συνεργαστεί με τις εταιρείες ΣΑΛΦΩ ΑΕ, ADO AE και TWD Ltd.Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα