Εκδήλωση παρουσίασης του Α’ σταδίου του ΓΠΣ Κεραμειών

12/05/2016  |  Εταιρικά Νέα   |   0 Σχόλια
Εκδήλωση παρουσίασης του Α’ σταδίου του ΓΠΣ Κεραμειών

Στις 10/05/2016 οργανώθηκε εκδήλωση στους Κάμπους Κεραμειών, στην οποία παρουσιάστηκε το Α’ στάδιο για τα Κεραμειά, που εκπονήθηκε στο πλαίσιο της συμπληρωματικής σύμβασης της μελέτης «ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (ΓΠΣ) ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΩΝ (πρώην) ΔΗΜΩΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΘΕΡΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥΔΑΣ». Η εκδήλωση υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχής και εποικοδομητική, καθώς μετά την αναλυτική παρουσίαση της υφιστάμενης κατάστασης και των προοπτικών για την περιοχή, ακολούθησε μία ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις εκπροσώπων του Δήμου, της Περιφέρειας και άλλων υπηρεσιών και φορέων.

Η μελέτη έχει ανατεθεί και εκπονείται από την εταιρεία μας (επικεφαλής) σε σύμπραξη με το Γραφείο Δοξιάδη ΑΕ και τους γεωλόγους-μελετητές Αικ. Παυλάκη και Μιχ. Λιονή.

Την επόμενη μέρα της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας των μελετητών και εκπροσώπων των Επιτροπών Επίβλεψης και Παρακολούθησης και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων, για την παρουσίαση, τεχνικές συζητήσεις και το συντονισμό των τριών συμβάσεων που εκπονούνται για το σύνολο του Καλλικρατικού Δήμου Χανίων, συμπεριλαμβανομένων των Δημοτικών Ενοτήτων Νέας Κυδωνίας και Ακρωτηρίου. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Χανίων εκτιμάται ότι θα είναι ένας από τους πρώτους -και πρωτοπόρους- Δήμους που θα αποκτήσει σχέδιο χρήσεων γης και ανάπτυξης σε όλη τη διοικητική επικράτεια του, όπως προέκυψε μετά την εφαρμογή του προγράμματος “Καλλικράτης”.Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα