Υποβολή 7 προσφορών τον Απρίλιο 2012

30/04/2012  |  Εταιρικά Νέα   |   0 Σχόλια
Υποβολή 7 προσφορών τον Απρίλιο 2012

Οι εταιρείες μας, τον Απρίλιο 2012, συνέταξαν και υπέβαλαν 7 προσφορές, οι οποίες αφορούν διαγωνισμούς στους τομείς των υδραυλικών και των συγκοινωνιακών έργων:

5,9 & 27/4/2012 – Υποβολή προσφορών σε διαγωνισμούς της Δ/νσης Δ6 του ΥΠΥΜΕΔΙ.

Η εταιρεία μας ΡΟΪΚΟΣ ΑΕ (leader σχήματος) κατέθεσε προσφορές στους διεθνείς διαγωνισμούς που προκήρυξε η Δ/νση Έργων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ6) του Υπ. Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, για την ανάθεση των συμβάσεων:

 

  1. «ΜΕΛΕΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΧΑΒΡΙΑ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ – ΠΡΟΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΩΝ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΛΠ.) – ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ», προϋπολογισμού 3.111.179 €, πλέον ΦΠΑ. Αντικείμενο της σύμβασης αυτής αποτελούν οι μελέτες των έργων επεξεργασίας και μεταφοράς (εξωτερικά υδραγωγεία) για την ύδρευση των περιοχών Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου, Ορμύλιας και Πυργαδικίων από τον ταμιευτήρα του Χαβρία.
  2. «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΝΟΜΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΑΡΤΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ. ΠΡΟΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΛΠ), ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ», προϋπολογισμού 3.607.090 €, πλέον ΦΠΑ. Αντικείμενο της σύμβασης αυτής αποτελούν οι μελέτες των έργων αντικατάστασης και ενίσχυσης των υφιστάμενων υδραγωγείων για την κάλυψη των αναγκών ύδρευσης των Νομών Πρέβεζας, Άρτας και Λευκάδας.
  3. «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΝΗΣΟΥ ΛΕΣΒΟΥ (Α΄ΦΑΣΗ ΦΡΑΓΜΑ ΤΣΙΚΝΙΑ) – ΠΡΟΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ Κ.ΛΠ.), ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ», προϋπολογισμού 3.305.500 €, πλέον ΦΠΑ. Αντικείμενο της σύμβασης αυτής αποτελούν οι μελέτες των έργων του φράγματος Τσικνιά, των έργων επεξεργασίας νερού και των έργων μεταφοράς νερού για την ύδρευση της πόλης της Μυτιλήνης και των περιοχών Καλλονής και Αγίας Παρασκευής της νήσου Λέσβου.

9/4/2012 – Υποβολή προσφοράς σε διαγωνισμό της Περιφέρειας Ηπείρου

Η εταιρεία μας ΡΟΪΚΟΣ ΑΕ (leader σχήματος) κατέθεσε προσφορά στον διεθνή διαγωνισμό για την ανάθεση της σύμβασης «ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΡΓΑΣ – ΑΝΘΟΥΣΑΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ», ο οποίος προκηρύχθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου. Η σύμβαση έχει προϋπολογισμό 361.945 €, πλέον ΦΠΑ, και αφορά την εκπόνηση των μελετών για την κατασκευή των απαιτούμενων έργων παράκαμψης των οικισμών της Πάργας και της Ανθούσας του Ν. Πρέβεζας.

6/4/2012 – Υποβολή προσφοράς σε διαγωνισμό της ΕΡΓΑ ΟΣΕ ΑΕ

Η εταιρεία μας ΡΟΪΚΟΣ ΑΕ, σε σύμπραξη με τις εταιρείες OBERMEYER GmBh και ΑΝΥΣΜΑ ΑΕ, κατέθεσε προσφορά στον διεθνή διαγωνισμό για την ανάθεση της σύμβασης «MΕΛΕΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΛΦΕΙΟΥ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (ΑΠ. 558)», ο οποίος προκηρύχθηκε από την ΕΡΓΑ ΟΣΕ ΑΕ. Η σύμβαση έχει προϋπολογισμό 1.836.768 €, πλέον ΦΠΑ, και αφορά την εκπόνηση των μελετών για την κανονικοποίηση και αναβάθμιση της Σιδηροδρομικής Γραμμής Αλφειού – Κυπαρισσίας – Καλαμάτας, η οποία συνιστά μέρος του τμήματος 3 του Διευρωπαϊκού Άξονα 29 από την Πάτρα έως την Καλαμάτα. Στόχος της μελέτης είναι:

  • Να γίνει κανονικοποίηση (μετατροπή από μετρική σε κανονικού εύρους) της υφιστάμενης Σ.Γ.
  • Να γίνει βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της χάραξης, ειδικά στις περιοχές που παρατηρείται έντονο τοπογραφικό ανάγλυφο, εξαιτίας του οποίου εφαρμόζονται μικρές ακτίνες καμπυλότητας.
  • Να αυξηθεί η ταχύτητα μελέτης, έτσι ώστε να επιτευχθεί η μείωση του χρόνου της συνολικής διαδρομής με ταυτόχρονη βελτίωση της ασφάλειας και της άνεσης των επιβατών.

23/4/2012 – Υποβολή προσφοράς σε διαγωνισμό της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ

Η εταιρεία μας ΡΟΪΚΟΣ ΑΕ (leader σχήματος) κατέθεσε προσφορά στον διεθνή διαγωνισμό για την ανάθεση της σύμβασης «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ, ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ (ΣΜΙΝΘΗ – ΕΧΙΝΟΣ – ΜΕΛΙΒΟΙΑ), ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ “ΣΜΙΝΘΗ – ΕΧΙΝΟΣ” ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 70 “ΞΑΝΘΗ – ΕΧΙΝΟΣ – ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ”», ο οποίος προκηρύχθηκε από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ. Η σύμβαση έχει προϋπολογισμό 504.491 €, πλέον ΦΠΑ, και αφορά την εκπόνηση των μελετών βελτίωσης του τμήματος Σμίνθη – Εχίνος, μήκους 10,9km περίπου, του Κάθετου Άξονα 70 «Ξάνθη – Εχίνος – Ελληνοβουλγαρικά σύνορα».

25/4/2012 – Υποβολή προσφοράς σε διαγωνισμό του Δήμου Άνδρου

Η εταιρεία μας INTEGER ΑΕ κατέθεσε προσφορά στον διαγωνισμό για την ανάθεση της σύμβασης υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ», ο οποίος προκηρύχθηκε από τον Δήμο Άνδρου. Η σύμβαση αφορά παροχή υπηρεσιών για την υποστήριξη – υποβοήθηση του Δήμου Άνδρου στην υλοποίηση των έργων διαχείρισης ακαθάρτων. Το έργο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ (ΕΠΠΕΡΑΑ) και αποτελείται, εκτός από τη σύμβαση του συμβούλου, από τα εξής υποέργα:

  1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ, προϋπολογισμού δημοπράτησης 6.577.200 € και
  2. ΑΓΩΓΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΧΩΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ, προϋπολογισμού δημοπράτησης 2.317.168 €.


Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα